WordPress is een krachtig
content management systeem

Waarom WordPress?

oktober 13, 2014
waarom-wordpress

Van origine is WordPress een bloggingsplatform, maar het platform is de laatste jaren omgebouwd tot een krachtig content management systeem. Op het moment van schrijven heeft WordPress een marktaandeel van ongeveer 60% binnen alle verschillende content management systemen.

WordPress stelt haar gebruikers in staat om zelf op eenvoudige wijze pagina’s aan te maken- of passen en deze te vullen met verschillende content. Naast de toegankelijkheid biedt het gebruik van WordPress meerdere grote voordelen voor de gebruiker en ontwikkelaars.

Makkelijk en snel content aanpassen

Zoals hierboven al beschreven stelt WordPress de gebruiker in staat om op simpele wijze teksten, afbeeldingen of video’s toe te voegen op de verschillende pagina’s. Wanneer nodig bieden wij een workshop WordPress aan om de basis van WordPress onder de knie te krijgen.

WordPress is meertalig

WordPress is in meerdere talen vertaald, waaronder ook het Nederlands. Hierdoor is het hebben van een talenknobbel niet nodig om met WordPress aan de slag te kunnen.

Google houdt van WordPress

Door het gebruik van WordPress zorgen wij ervoor dat je website hoog scoort binnen de verschillende zoekmachines. Wij installeren standaard een plug-in waarmee je de website nog beter kunt optimaliseren voor de zoekmachines. Ook richten wij de code achter de website zo in dat deze optimaal scoort.

WordPress wordt gebruikt door grote bedrijven

Grote websites als die van bijvoorbeeld Reuters, CNN, Xerox, Radio538 en The Voice o Holland maken gebruik van WordPress. Dit toont aan dat WordPress ook geschikt is om complexere websites te realiseren voor miljoenen bezoekers.

Veiligheid boven alles

Binnen het team van WordPress zijn er een groot aantal ontwikkelaars die zich bezighouden met het veilig houden van WordPress. Mocht er een lek gevonden worden volgt er direct een update van de software. Op deze manier zorgt WordPress ervoor dat de veiligheid van de websites wordt gewaarborgd.

Conclusie? WordPress is het ideale content management systeem om snel, makkelijk en veilig websites te kunnen onderhouden. Wij hopen je via deze blog meer duidelijkheid te hebben gegeven over het content management systeem WordPress en haar voordelen. Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


Recente blogberichten

blog_logo
10 februari 2015

Een goed logo maken?!