Heksenlaak

WordPress website

Camping de Heksenlaak ligt aan de voet van natuurgebied de Lochemse Berg bij Barchem, gelegen in de driehoek Lochem, Borculo en Ruurlo. De prachtige omgeving van de Achterhoek biedt u een ideale mogelijkheid tot het maken van fiets-, wandel-, paard-rij- en auto-tochten. De kastelen rondom Lochem, evenals de befaamde Witte Wieven koele, zijn zeker de moeite waard. Het eeuwenoude stadje Lochem heeft veel historische gebouwen en een gezellig winkelcentrum met iedere woensdagmorgen een markt.


diensten

Responsive WordPress Website


Voor camping de Heksenlaak hebben wij een volledig responsive WordPress website opgeleverd. Zowel het ontwerp- als de realisatie is door Narwhal Media uitgevoerd. Bezoekers kunnen via de website reserveren om er zeker van te zijn een plaats op de camping te kunnen bemachtigen. De website wordt vaak bekeken op de camping zelf om het agenda in te zien, om dit te ondersteunen werkt de website op alle tablets en telefoons!

diensten

Logo ontwerp


Camping Heksenlaak gebruikte in haar media-uitingen geen vast logo of beeldmerk. Voor camping Heksenlaak hebben wij daarom een logo ontworpen die de herkenbaarheid van het bedrijf verbeterd.