Baard & Haar

WordPress website, huisstijl

Barber Shop Baard & Haar is een herenkapper in Hengelo. Bij Baard & Haar staat de man centraal en wordt er niet gekletst over haarkleur of roddels uit de showbusiness. Hier kan een man zichzelf zijn en wordt hij geknipt en geschoren zoals dat vroeger ging, een echte barbier voert dit tot in de puntjes perfect uit. In een sfeer waar de man zich op zijn gemak voelt: koffie, biertje of whisky erbij, muziekje erop gewoon mannen onder elkaar.


diensten

Huisstijl Ontwerp


Voor Baard & Haar hebben wij de huisstijl ontworpen. In het ontwerp hebben wij de authentieke kenmerken van een barbershop terug laten komen. Op deze manier heeft de huisstijl een ouderwetse uitstraling in hedendaags jasje gekregen. Dit samen heeft geresulteerd in een passende identiteit bij het bedrijf. De huisstijl bestaat uit een logo, visitekaartje en is doorgevoerd in de website en alle grafische reclame uitingen.

diensten

Responsive Webdesign


De website van Baard & Haar is ontworpen naar aanleiding van de huisstijl. Deze is volledig responsive gemaakt zodat hij op alle devices goed te zien is.

diensten

Grafisch ontwerp


In de lijn van de huisstijl zijn visitekaartjes en cadeaubonnen ontworpen. Op deze manier is er binnen het hele bedrijf dezelfde vormgeving consistent toegepast.