Wij geven jouw bedrijf
de juiste uitstraling

Onze diensten

diensten

Webdesign & Usability


Voor iedere website maken wij een uniek ontwerp, hierbij staat de gebruiksvriendelijkheid en het doel van de website centraal. De websites worden gerealiseerd met behulp van het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Met het CMS WordPress kan de content gemakkelijk worden beheerd door de gebruiker. Al onze websites voldoen aan de laatste trends op het gebied van ontwerp en techniek. Denk hierbij aan een responsive design en gebruik van HTML5 en CSS3 volgens de laatste standaarden.

diensten

Huisstijl Ontwerp


Een sterke huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling, herkenbaarheid en vertrouwen. Een goede huisstijl laat een positieve indruk achter bij potentiƫle klanten of bestaande relaties. Bij het creƫren van een huisstijl komen verschillende elementen aan bod. Kleurgebruik, typografie, beeldelementen en beeldtaal vormen samen de basis van de identiteit van het bedrijf.

diensten


Responsive Design


Een repsonsive design past zich aan naar de schermresolutie van het device waarmee de gebruiker de website bezoekt. Steeds vaker worden websites bezocht op smartphones en tablets waardoor het responsive design een steeds belangrijkere rol krijgt. Tijdens het ontwerpproces van de website wordt er rekening gehouden met deze verschillende schermresoluties. Op deze manier bieden onze websites op alle devices en schermresoluties een optimale gebruikservaring.

diensten

Grafisch Ontwerp


Narwhal Media helpt bedrijven met het overbrengen van haar boodschap op verschillende manieren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het realiseren van brochures, flyers- of posters, advertenties of banners. Ook kunnen wij drukwerk voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Wij zorgen ervoor dat het gedrukte product wordt afgeleverd op het juiste adres!